Zandstralen Keukens

Houten keukens renoveren

Staat er een massief houten keuken in uw woning en denkt u eraan om deze te vernieuwen omwille van de donkere kleur? U kunt uw keuken nieuw leven inblazen door ze te zandstralen: de donkere kleur van het beuken of eikenhout in uw keuken wordt hierdoor veel lichter van kleur en zal fris en modern ogen.

U kunt uw keuken dus op een snelle en budgetvriendelijke manier een hele nieuwe look geven.

Werkwijze

Van uw keuken worden eerst de deuren, schuiven, en handvaten gedemonteerd en meegenomen naar ons atelier waar ze door onze vakmannen gezandstraald worden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat elk onderdeel dezelfde kleur zal hebben. Nadien worden ze geschuurd en afgewerkt met de behandeling van uw keuze.

De overige delen van de keuken worden bij u ter plaatse gezandstraald. De ganse ruimte moet bijgevolg grondig afgeplakt worden om andere meubelstukken en ruimtes zo goed als mogelijk te vrijwaren van zand en stof. Of u kunt er ook voor kiezen om de rest van uw keuken af te werken met een laag eikfineer. Die wordt dan op dezelfde manier behandeld als de deuren, schuiven, en handvaten, zodat ze dezelfde kleur krijgen. Met deze dunne laag hout worden daarna ook de vaststaande delen van de keuken afgewerkt.

Wilt u uw keuken laten zandstralen? Vertel ons over uw project via ons offerte-aanvraagformulier.

Zandstralen Keukens
Zandstralen Keukens
Zandstralen Keukens
Zandstralen Keukens
Zandstralen Keukens
Zandstralen Keukens
Zandstralen Keukens

Uw keuken laten zandstralen? Vertrouw je werkzaamheden toe aan AZ Stralen!

Vraag hier je bezoekafspraak of offerte aan